Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Over ons

Kennis en ervaring troef

De Voetzaak te Brugge is het verlengstuk van gerenommeerd orthopedisch bedrijf Orthotech van Meurs van Johnny van Meurs en Martine Decloedt. Je kan er terecht voor op maat gemaakte steunzolen, orthopedische schoenen en prothesen.

Daarnaast vind je er een uitgebreid aanbod van aangepaste schoenen, orthopedische hulpmiddelen en orthesen, die ervoor zorgen dat je opnieuw klachtenvrij kan bewegen en je voeten snel en gemakkelijk kunnen herstellen.

De Voetzaak is reeds meerdere decennia gespecialiseerd in voetproblemen en biedt langdurige oplossingen aan. Johnny van Meurs en Martine Decloedt staan met hun team elke dag voor je klaar met persoonlijk, kundig en objectief advies. Je voeten hebben het immers zwaar te verduren en verdienen enkel het beste. Wanneer je voeten zich lekker voelen, voel jij je ook zo. 

Hebben je voeten een extra steuntje of verzorging nodig, dan zoekt de Voetzaak samen met jou naar een passende oplossing.

Jouw voeten in de beste handen

Bij de Voetzaak leren we niet alleen je problematiek, maar ook jou graag kennen. Alleen zo kunnen we uitstekend werk leveren en jouw levenskwaliteit verbeteren. We staan je graag bij met heldere informatie en praktisch advies, een uitgebreid voetonderzoek via de nieuwste technologie├źn, en al onze kennis en ervaring voor het vervaardigen van jouw steunzolen, orthopedische schoenen of hulpmiddelen.

Onze producten worden streng geselecteerd op kwaliteit en zijn opgebouwd in de meest ondersteunende en comfortabele materialen. Ze zijn steevast het resultaat van onze vaste samenwerking met verschillende Belgische en Duitse leveranciers.

Van maandag tot zaterdag kan je terecht in onze orthopedische winkel in hartje Brugge. Daarnaast kan je op afspraak ook langskomen in onze filialen te Aalst, Drongen en Geraardsbergen. 

Ben je al klant en wens je een afspraak met een van onze medewerkers? Ga dan snel naar onze online agenda en leg je bezoek vast.

Benieuwd wat we voor jouw voeten kunnen doen?